Online booking

PÅ BARSEL: Kontakt mig via mail kontakt@hormonel-balance.dk eller
via kontaktformularen for aftale.

Praktisk om konsultationer

• En konsultation varer typisk 60-90 minutter. Konsultationen afholdes via Zoom eller facetime.
• Du modtager ved booking et stort helbredsspørgeskema inkl. en mindre kostdagbog på 5 dage, som skal være tilbagesendt 4 hverdage inden konsultationen. Dette er for at konsultationen bliver så fyldestgørende som muligt og jeg kan pejle mig ind på dine udfordringer.
• Første konsultation starter altid med en samtale for at danne overblik over tidligere og nuværende symptomer, sygdomme, kostvaner, ordineret medicin m.m. Sammen afklarer vi om der er behov for bestilling af laboratorietests, blodprøver ved egen læge el. anden form for undersøgelse. Disse tests er uden for konsultationspris.
• Efter endt konsultation modtager du et skræddersyet sundhedsprogram via mail. Sundhedsprogrammet kan indeholde optimering af søvnmønster, livsstil, stressreduktion, nutraceuticals, motion, visualiseringer og kostvejledninger m.m. tilpasset din situation. Programmet er lavet så det kan passe ind i din hverdag.

Laboratorietests

Nogle gange kræver en ordentlig udredning en laboratorietest, for at opnå en dybere viden og forståelse for din situation og videre behandlingsforløb. Det kan være hormontests, gentest eller anden nødvendig analyse.
Alle tests og analyser foregår via Nordic Laboratories som er en af Europas førende leverandører indenfor veldokumenterede objektive laboratorieanalyser. Deres hovedsæde ligger på Nygade i indre København.

Afbestilling

• Bliver du forhindret i at møde op, skal din tid være afbestilt senest 4 hverdage før afholdelse, da jeg her påbegynder forberedelserne til din konsultation.
• Ved afbestilling senere end 72 timer inden konsultationens start, faktureres du for 50% af konsultationsbeløbet.
• Ved udeblivelse faktureres du for 100% af konsultationsbeløbet.

Hvor lang tid tager det?

Da vi alle er forskellige, vil det også være forskelligt fra person til person hvor langt et forløb der er behov for til at genskabe balance i kroppen. Et forløb strækker sig gennemsnitligt over 2-4 gange, med 2 måneder imellem hver konsultation.
Vi aftaler efter endt konsultation hvornår vi ses igen og hvor meget støtte og motivation du har brug for, for at kunne gennemføre med succes.

Betaling

Der betales ved booking.